Loading...

Communicatie en Media, Hanzehogeschool

De basis van mijn kennis is opgedaan aan de Hanzehogeschool Groningen en aan de University of Limerick in Ierland.
Overzicht

Organisatie: Hanzehogeschool & Univeristy of Limerick

Datum: September 2010 – April 2015

Link: www.hanze.nl, www.ul.ie

Mijn opgedane kennis ligt in allerlei aspecten van het begrip (internationale) communicatie. Bij het organiseren en uitvoeren van projecten is communicatie de sleutel tot succes. Tijdens mijn studie zijn communicatieaspecten met veel diepgang aan bod gekomen. Ik heb mij bezig gehouden met het organiseren van evenementen, het schrijven van marketing- en communicatieplannen, artikelen voor verschillende media en het toepassen van verschillende communicatiemiddelen. Tijdens deze studie zijn vakken aan bod gekomen die ook aan bod komen tijdens NIMA A cursussen. Tijdens mijn studie in Ierland heb ik voor een aantal vakken gekozen, die ook aan bod komen in NIMA B cursussen. Hierdoor kreeg ik voor een NIMA deel van een examen in Nederland vrijstelling van het tentamen. Door theorie te bestuderen en deze in de praktijk te brengen door middel van verschillende projecten, heb ik een degelijke basis wat betreft de benodigde kwalificaties voor een beroep in dit vakgebied.

Januari 2012 – Juli 2012 International Communication and Media

Tijdens mijn studie heb ik ervoor gekozen om bij elkaar één jaar het curriculum volledig in het Engels te volgen. In het tweede jaar heb ik daarom een half jaar International Communication and Media gevolgd. In het derde jaar heb ik ervoor gekozen om een half jaar in het buitenland te studeren.

Januari 2013 – Juni 2013 Univeristy of Limerick

Het halve jaar in het buitenland heb ik doorgebracht aan The University of Limerick. Hier kon ik zelf vijf vakken kiezen die mij aanspraken. Mijn keuze viel op: Strategic Management, Marketing Management, Branding, Marketing en German for Business Students. De keuze viel op deze vakken, omdat ik graag mijn kennis wilde verbreden op het gebied van marketing en management. Het laatst genoemde vak heb ik gekozen, omdat Duitsland de grootste handelspartner is van Nederland en omdat beheersing van de Duitse taal in Nederland in mijn ogen van groot belang is.

September 2013 – Januari 2014 Specialisatie Communicatie en Bedrijf

Tijdens het laatste jaar van mijn studie moesten de studenten kiezen voor een specialisatie op het gebied van communicatie. Ik heb gekozen voor Communicatie en bedrijf, omdat hier mijn interesses liggen en omdat binnen deze specialisatie veel strategische marketing en marketingcommunicatie werd aangeboden. Tijdens de specialisatie kwam ik voor het eerst in aanraking met Groningen Seaports, waar ik tevens mijn afstudeeronderzoek mocht verrichten en daarna tijdelijk in dienst werd genomen voor het tweejaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek.


 Vorige  Terug Volgende